Het samenbrengen van mensen is mijn passie

Ik ontmoet graag gelijkgestemden

Mijn naam is Judith de Vries. In april 2016 heb ik mij aangesloten bij een activiteiten community site. Ik heb mij hierbij aangesloten om leuke dingen te kunnen ondernemen, een vriendengroep op te bouwen en te netwerken. Hiervoor is een social community site een uitkomst. Via zo’n site heb ik al veel leuke contacten gelegd en evenementen bezocht. Het is een uitstekende manier om sociale contacten op te doen, maar ook om te netwerken.

Vanwege deze redenen heb ik mij ook aangesloten bij een social community site en heb ik ruim 70 evenementen gecoördineerd en verzorgd, variërend van een spelletjesmiddag, etentjes, wandelingen, een high tea, Dutch Tea evenement, Tropisch vlinderfestival, foodtruck festival, musea bezoeken, etc. Op deze manier komen gelijkgestemden met elkaar in contact om gezellige dingen te doen. Ik hoor van diverse kanten dat er steeds meer vraag is naar dit soort sites/buro’s waarbij men zich kan aansluiten om samen een leuke dag te beleven bij een uitje.

Het samenbrengen van mensen is mijn passie

Met veel plezier organiseer en coördineer ik ruim 2 jaar kleinschalige evenementen voor 10-15 personen, waardoor het persoonlijke contact optimaal is.
Ik ben gewend om zaken of evenementen goed en in detail voor te bereiden, persoonlijk contact met de deelnemers te onderhouden en goede nazorg te verlenen.

Ben je net verhuisd naar een nieuwe stad en ken je nog niemand? Zijn je vrienden zich al druk aan het settelen, maar ga jij graag nog naar een 80/90 party of wil je gewoon de toerist uit kunnen hangen in jouw eigen stad. Amigo Events heeft voor ieder wat wils! Of jij nu de laatste culinaire hoogstandjes wenst te proeven op een foodtruck festival, de uitdaging aangaat qua race tegen de klok bij een spannende escaperoom, geniet van de kunstwerken in een musea of gezellig meegaat met een stadswandeling. Amigo Events heeft voldoende keuze.

Amigo Events is een evenementenorganisatie en houdt jou door middel van de website en social media op de hoogte van alle leuke activiteiten in Nederland en neemt jou daar graag mee naar toe zodat jij gezellig gelijkgestemden kan ontmoeten.

Volg Amigo Events op Twitter, Facebook, YouTube en Instagram om niks te missen van de leukste events!

Succesverhalen