Stappen voor een Amigo!

1. Account maken

Voordat jij je kunt aanmelden voor de leukste events die er in de Randstad en omstreken te beleven zijn, dien jij je te registreren bij Amigo Events door middel van het afsluiten van een lidmaatschap. Je kunt kiezen uit 4 verschillende opties:

 • Twijfel je over de keuze van het lidmaatschap, kies dan voor het twijfelaartje lidmaatschap. Hiermee kan je 3 maanden mee naar de vetste events in Nederland. Voor slechts 1 euro per week heb jij al een lidmaatschap. Dit € 13,-  lidmaatschap laat jij toch niet aan jouw neus voorbij gaan!
 • Als nieuw lid kan je ook een 6 maanden lidmaatschap afsluiten à € 26,-
 • Amigo Events heeft ook een tussen klasse lidmaatschap dat 9 maanden betreft voor € 39,-
 • Ben jij een grote liefhebber van kunst/cultuur, recreatie, sport, architectuur en culinaire events, dan is er geen twijfel over mogelijk dat een jaar lidmaatschap op jouw lijf is geschreven! Als nieuw lid krijg je 12 maanden voor slechts € 52,-

Amigo Events heeft nog enkele gegevens van jou nodig, voordat je gezellig met ons op stap kunt gaan. Vul hiervoor het aanmeldformulier in op de site. Dit kan je vinden onder de aanmeldknop.

Hoe kan jij een Amigo worden?

 1. Kies voor het type abonnement van jouw keuze en vul het inschrijfformulier compleet in met jouw gegevens.
 2. Vink daarna aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Hierna kom je op de betaalsite terecht.
 3. Voordat jij een Amigo bent, dient je lidmaatschapsgeld betaald te zijn. Na ontvangst van jouw betaling en de verwerking hiervan, krijg jij een mail dat jij je account kan aanmaken.
 4. Je kunt inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord om je account verder in te vullen. Na het invullen van je account ben je een Amigo en kan jij je aanmelden voor de leukste uitjes in de Randstad en omstreken. Wij verwelkomen je als Amigo graag binnenkort bij een van onze events!

Hoe maak ik een account aan?

 1. Nadat jij hebt gekozen voor het abonnement van jouw voorkeur en de betaling is ontvangen, krijg je van Amigo Events een bevestigingsmail dat jij een Amigo bent. Jij kunt inloggen met de door jou opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord. Vul jouw account zo compleet mogelijk in en kies voor wijzigingen opslaan.
 2. Nu jouw aanmelding en account helemaal compleet zijn, kan jij je aanmelden voor diverse events. Amigo Events hanteert een minimum aantal deelnemers van 4 personen per evenement, tenzij anders aangegeven. Amigo Events heeft voor ieder wat wils of je nu van foodtruck festivals houdt, een spelletjesmiddag, een dagje dierentuin of pretpark of naar een museum, naar een theater- of een balletvoorstelling of liever een stadswandeling doet. Er is volop keuze waardoor jij vast wel een leuk evenement voorbij ziet komen in de evenementenkalender waarbij jij de mede Amigo’s kunt ontmoeten en een super dag kan beleven. Cultuur, kunst en recreatie beleef je immers het beste samen!
 3. Na aanmelding voor een event krijg je alle informatie over het betreffende event. De datum, het tijdstip, locatie e.d. staan bij het event vermeld. Per e-mail krijg jij van Amigo Events de belangrijke updates over het tijdstip van verzamelen, eventuele kortingsacties voor treinkaartjes e.d.
 4. Genieten
  Er rest tot slot nog één ding en dat is genieten gedurende het event. Amigo Events ziet er al naar uit om kennis te maken met jou! Wij maken er met zijn allen een gaaf evenement van en een super gezellige dag. Tot gauw!