Storytrail Stadswandeling in Leiden

  • 31 maart
  • 13:45 - 15:30
  • Leiden
  • € 17,-
  • Historische Stadswandeling


Omschrijving

Storytrail Stadswandeling in Leiden

Storytrail Stadswandeling in Leiden
Verhalen verteller

Storytrail Stadswandeling in Leiden

Zondag 31 maart is de ultieme dag om heerlijk te recreëren. Jij kan ook gezellig mee met de Storytrail Stadswandeling in Leiden.

Amigo! Jij zit gedurende deze stadswandeling opgesloten in de stad ten tijde van de 131 dagen durende belegering van de Spanjaarden. Overleef jij de honger en de paniek? Ga jij ook strijden om deze dag te ervaren hoe het is om de belegering van de Spanjaarden te overwinnen en als held uit de strijd te komen? Meld je vandaag nog aan en geniet van deze theatrale stadswandeling onder leiding van een ervaren gids.

Na afloop kunnen wij vast een drankje doen op een van de terrassen in Leiden. Het lijkt Amigo Events gezellig om dit ter afsluiting te doen van een geslaagd evenement. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Ook is het mogelijk om op eigen houtje Leiden nog verder te ontdekken.

Hou jij naast een recreatieve wandeling bijvoorbeeld ook van architectonische wandelingen, dan is het echt een aanrader voor jou om te kijken op de evenementen pagina. Daar kan je alle evenementen bekijken, zoals stadswandelingen, maar er is meer. Neem vooral ook een kijkje bij de diverse categorieën evenementen, zoals Architectuur, Culinair, Kunst en Cultuur, Recreatie en Sport.

Graag tot binnenkort! Let’s go let’s go Amigo!