Rondvaart Westroute Amersfoort

  • 28 augustus
  • 12:30 - 13:45
  • Amersfoort
  • € 9,- / € 7.5
  • Recreatie


Omschrijving

Rondvaart Westroute Amersfoort

Rondvaart Westroute Amersfoort
Rondvaart Westroute Amersfoort

Amigo! Op 28 augustus kan jij heerlijk zomers genieten op een bootje, tijdens deze mooie rondvaart door Amersfoort. Rondvaart Westroute Amersfoort voert door de historische grachten. Zo kan jij de Kortegracht, de Zuidsingel, de Westsingen en de Langegracht zien. Gedurende de vaart kan jij bekende monumenten bekijken zoals de waterpoort Monnikendam, het Huis met de Paarse Ruitjes en’t Sprengel. Ook is de Onze Lieve Vrouwentoren vanaf het water te bewonderen.

Maak kennis met een deel van de historische binnenstad en beleef de geschiedenis. Voor slechts 9 euro kan jij mee met deze rondvaart. Deze kans laat jij toch niet liggen!

Tussen 13.00 uur en 13.45 uur kan jij ook genieten van deze rondvaart door Amersfoort. Wij dienen minimaal 30 minuten voor aanvang van de vaart de kaartjes te hebben afgehaald. Amigo! Ik raad aan dat jij er om 12.30 uur uiterlijk bent om jouw ticket te bemachtigen via ons.

Toeristentrein

Na afloop van de rondvaart kunnen wij nog optioneel gebruik maken van de toeristentrein om historisch Amersfoort te bezoeken. Met een dagkaart van slechts € 7,50,- kan jij op- en afstappen wanneer jij wilt. Hierdoor kan je diverse monumenten bezichtigen. Amigo Events biedt leden graag extra service aan. Naast de rondvaart kan je ook de toeristentrein dagkaart boeken.

Tussen 11 uur en 17.00 uur rijdt de trein om het uur. Jij dient 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Indien jij bijvoorbeeld de trein na afloop van de vaart wenst te nemen om 13.55 uur. Dien jij er uiterlijk 13.45 uur te zijn. Goed om te weten is dat de trein vertrekt in de Krommestraat.

Heb jij na afloop van dit evenement de smaak te pakken en ga jij graag mee naar een van de volgende evenementen, kijk dan snel op de evenementen pagina voor het volgende evenement. Amigo Events verwelkomt jou graag!

Let’s go let’s go Amigo!