Gezellig samen uit eten bij Bregje

  • 30 maart
  • 19:00 - 22:00
  • Nieuwegein
  • € 32,-
  • Culinair


Omschrijving

Gezellig samen uit eten bij Bregje
Uit eten

Gezellig samen uit eten bij Bregje

Alle lekkerbekken en smulpapen opgelet! Op 30 maart organiseert Amigo Events een culinair uitje naar Nieuwegein. Gezellig samen uit eten bij Bregje. Bourgondisch genieten in een sfeervolle ambiance.

Deze avond serveert Amigo Events bij Bregje een 3-gangen menu inclusief 2 (non) alcoholische drankjes. Er is voor elke foodie voldoende keuze voor een lekker voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Van tomatensoep tot aan bietencarpaccio. Of kies jij liever voor gemarineerde gamba’s? Ook staat er kipsaté op de menukaart en varkenshaas. Voor ieder wat wils met als afsluiting bijvoorbeeld een lekkere New York Cheese Cake of Dame Blanche. Er is gedacht aan de carnivoren onder ons, omnivoren, pescetariers evenals vegetariërs. Mocht je een bepaalde allergie e.d. hebben, geef het ruim van te voren aan bij Amigo Events, zodat dit aan het restaurant doorgegeven kan worden om hier rekening mee te houden.

De prijs voor het 3-gangen menu inclusief 2 (non) alcoholische drankjes per persoon en broodmandje staat vooraf vast en bedraagt 32 euro per persoon. Indien jij een extra drankje, keuzegerecht met toeslag e.d. ook wenst te nemen, buiten het menu om, dan zijn deze bijkomende kosten voor eigen rekening en dien jij dit apart af te rekenen bij de organisator van Amigo Events.

Kom ook mee smullen van de culinaire hoogstandjes bij Bregje in Nieuwegein. We maken er met zijn allen een leuke en smaakvolle avond van!

Kan jij na dit smaakvolle event, als echte bourgondiër, geen genoeg krijgen van etentjes, foodtruck festivals, culinaire beurzen e.d, neem dan snel een kijkje op de evenementenkalender voor alle aankomende evenementen.

Let’s go let’s go Amigo!