Culturele Zondag Mini Storytrail in Utrecht

  • 14 april
  • 16:15 - 17:30
  • Utrecht
  • Gratis
  • Historische Stadswandeling


Omschrijving

Culturele Zondag Mini Storytrail in Utrecht

Culturele Zondag Mini Storytrail in Utrecht
Verhalen verteller

Culturele Zondag Mini Storytrail in Utrecht

Zondag 14 april is de ultieme dag om heerlijk te recreëren. Jij kan ook gezellig mee met de Culturele Zondag Mini Storytrail in Utrecht. Deze dag is er een gratis proefvoorstelling van 45 minuten van een verhalenverteller in Utrecht. Ben je nieuw met het concept storytrail, dan is dit een unieke kans om een kijkje te nemen. Geniet ook van de theatrale stadswandeling vol historie.

Deze dag nemen verhalenvertellers Godefrius en Wannes jou graag mee op tour door Utrecht West. Kom meer te weten over de brugwachter van de Muntbrug. Laat je daarnaast meevoeren naar een tijd waarin hout werd vervangen door staal. Een verandering in de tijd dat gepaard ging met armoede, rijkdom, strijd en macht.

Stap ook in de klompen van de man die het Merwedekanaal met een schep heeft gegraven. Verspil je laatste centen aan een lekkere borrel. Werk in de machine waar de stoom jou uit de oren komt of kom in opstand tegen het kapitaal.

Proef op 14 april de sfeer van een echte theatrale stadswandeling onder leiding van een ervaren gids.

Na afloop kunnen wij vast een drankje doen op een van de terrassen in Utrecht. Het lijkt Amigo Events gezellig om dit ter afsluiting te doen van een geslaagd evenement. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Ook is het mogelijk om op eigen houtje Utrecht nog verder te ontdekken.

Let op: aangezien de organisatie deze dag eerst aanwezig is op het Theefestival in Utrecht, is er voor dit evenement een late editie van de stadswandeling gepland.  Hierdoor is er voldoende speling voor de organisatie en ook de deelnemers die eventueel naar beide activiteiten wensen te gaan.

Hou jij naast een recreatieve wandeling bijvoorbeeld ook van architectonische wandelingen, dan is het echt een aanrader voor jou om te kijken op de evenementen pagina. Daar kan je alle evenementen bekijken, zoals stadswandelingen, maar er is meer. Neem vooral ook een kijkje bij de diverse categorieën evenementen, zoals Architectuur, Culinair, Kunst en Cultuur, Recreatie en Sport.

Graag tot binnenkort! Let’s go let’s go Amigo!